top of page

ТРЕЋА ФУТСАЛ ЛИГА СРБИЈЕ: ЗУФО ПРОТИВ БОРА НА ПОБЕДУ

Овог викенда почиње првенство у Трећој футсал лиги Србије у којој са великим амбицијама наступају два бујановачка лигаша, Зуфо и БСК. Зуфо дочекује екипу Бора, а БСК гостује екипи Беле Цркве у Куршумлији.

У Бујановцу, за наступ екипе Зуфа влада велико интересовање, јер овај успешан ромски клуб има велике амбиције. Појачали су се најбољим врањским футсалерима: Милошем Будом Трајковићем, Данијелом Даком Стошићем, Предрагом Пепом Николићем, Иваном Транзом Стојиљковићем и голманом Славишом Цакетом Миленковићем.

Ту су и домаћи играчи, капитен Енес Исени, потом Едисон Ајети, Рахман Османи, Елеонор Бацки, Бењамин Ајети, Максут Идризи и Адмир Мазреку.

Енес Исени, капитен екипе каже: "Очекујемо тешку утакмицу, зато не смемо да се опустимо ни на тренутак. Наш циљ је пласам у Јединствену другу лигу Србије и од тога не одступамо. Атмосфера је сјајна у тиму, победничка, не сећамо се кад смо последњи пут изгубили. Припреме су веома добро протекле, остварили смо све саме победе и спремно дочекујемо добру екипу Бора. Бодови остају у Бујановцу јер имамо квалитет".


bottom of page