top of page

БОБАН ПЕТРОВИЋ: СТВАРАМО ПРАВУ ВРХУНСКУ ЕКИПУ

Бобан Петровић, председник РК Врање 1957 и управа клуба са нестрпљењем очекују старт јесењег дела првенства у Супер “Б” лиги група Исток-Запад. Циљ је прво место и пласман у Супер лигу.


- Радили смо добро, добили смо спонзора, имамо одличну сарадњу са градским властима што је утицало да подигнемо организацију клуба на највиши ниво. Очeкујемо да рукометаши које предводи професор Љубомир Обрадовић дају максимум и да на дебију против Хајдук Вељка остваримо једну у низу победа – каже Петровић.

У клубу влада задовољство, формиране су млађе категорије које ће узети учешћа у одговарајућим лигама.

- Циљ је да у догледно време са другом екипом коју сачињавају јуниори и кадети заиграмо у Првој лиги Исток. Тиме би млади и суперталентовани рукометаши имали све услове за свој даљи развој и напредак. Врата првог тима била би им широм отворена.

Управни одбор фунционише као никад до сад. У просторијама Дома рукомета РК Врање 1957 сваког дана је радно.

- Имамо тим људи који је максимално посвећен клубу. Председника, потпреседника, директора, спортског директора, комесара за безбедност, потпарола, секретара, економа, чланове Управног одбора. Са представником спонзора и са људима задуженим за спорт у градској власти у сталном смо контакту. Циљ је да учећи од врхунских клубова у земљи и иностранству подижемо огранизацију константно на више спортске лествице.

bottom of page