top of page

ЗОНА ЈУГ - 4. КОЛО: СУДИЈА И ШАНСЕ ОБЕЛЕЖИЛЕ УТАКМИЦУ

ФК СЛОГА - ФК ВРАЊСКА БАЊА 2:2 (1:0)

Стрелци: Стошић у 65. и Стајић у 70. минуту

Врањска Бања: Станојковић, Јовић, Цветковић, Миленковић, Стајић, Стојковић, Петровић, Стошић, Митић (Демић), Стојиљковић (Јанковић), Савић

У доброј утакмици на тешком терену, покривеном водом, по јаком невремену, киша је падала током целе утакмице праћена ветром, виђен је добар фудбал. На почетку, гости су имали иницијативу и стварали шансе, али је домаћин повео у 30. минуту голом Коцића, након изведеног корнера.

У другом полувремену, Бањчани су нападали, али домаћини су из контре у 50. минуту повећали вођство на 2:0, а стрелац је био Трајковић. Фудбалери Врањске Бање наставили су са нападима и у 65. минуту Стошић смањује на 2:1, а у 70. минуту Стајић изједначује на 2:2.

Бањчани су могли до победе у 85. минуту када им је поништен регуларан гол Стајића, а у 89. минуту после шута Демића лопта стала у бару на гол линији и спасила пораза домаћина.

Изразите шансе за Врањску Бању имао је и Стојиљковић који је главом погодио пречку, а биле су и две ситуације пред голом Слоге када су он и Демић били у ситуацији један на један са голманом и прокоцкали шансе.

Утакмицу је карактерисало слабо суђење и нервоза играча Слоге, који су на све начине хтели да остану непоражени.

bottom of page