top of page

ФК ДИНАМО: КРЕНУО ПОХОД НА СУПЕР ЛИГУ

Драган Антић, председник и шеф стручног штаба прволигаша врањског Динама, у понедељак, 26. јуна, извршио је прозивку играча за наступајућу сезону где улази са великим амбицијама, пласманом у елитну Супер лигу.

- Очекујемо да руководство града стане иза нас, да Врање постане фудбалски центар и да нападнемо прва два места која воде у елиту. Гро играча, њих 16 смо оставили, некима смо се захвалили, довешћемо адекватна појачања и кренути са припремама, од 1. јула на Похорју у Словенији, 10 до 15 дана – каже Антић.

Након Похорја, план Антића је да се оде у Словачку и одиграју пар квалитетних контролних мечева или да се настави са радом на Власини.

- Костур екипе нисмо мењали, проверене снаге су добиле задужења у периоду одмора и сигуран сам да ћемо у ходу одрадити физичке припреме. Одмах крећемо са одигравањем контролних утакмица како бисмо избрусили шампионски тим – наводи Антић.

У Динаму су остали: Никола Стошић, Нинослав Карапанџић, Онимиси Окомајин, Лазар Ђокић, Душан Стевановић, Закариа Сурака, Александар Стојковић, Зоран Шћепановић, Милан Станковић, Данијел Гашић, Милош Весић, Милош Антић, Давор Недељковић, Андрија Мајдевац, Никола Стојановић и Бојан Здравковић.

Отишли су: Јанко Лингура, Немања Љубисављевић, Никола Јовановић, Никола Митић, Жељко Димитров, Предраг Радојевић, Бојан Спасојевић, Милош Живановић и Урош Крунић.

bottom of page