top of page

МИЛИНКОВИЋ И ЈОВАНОВИЋ НА КЛУПИ ПАРТИЗАНИЈА

Младен Милинковић, познати српски фудбласки тренер и његов асистент Врањанац Марко Јовановић највероватније ових дана преузимају екипу Партизанија из Тиране, другопласирану минуле сезоне. Они су у тандему били хит албанског првенства јер су успели да са просечном екипом Луфтетарија из Ђиракастре освоје 4. место и изборе право играња квалификација за лигу Европе.

- Напустили смо екипу Луфтетарија јер нису обезбедили лиценцу за играње у Европи. Не испуњавају услове, а и да су их испуњавали тешко да бисмо остали јер смо тамо нашу мисију завршили – каже за Врањску плус ТВ Јовановић.

Милинковић је у минулом албанском првенству проглашен за најбољег тренера, а Јовановић за најбољег асистента. То их је препоручило многим клубовима са реномеом.

- Имамо понуде из Грчке, Саудијске Арабије, али је најпримамљивија од стране екипе Партизани из Тиране. То је као да су вас позвали Партизан или Звезда у Србији. Клуб са великом традицијом, 16 пута првак Албаније, 15 пута освајач купа, једном освајач Супер купа и једном Балканског купа. Ове сезоне су освојили 2. место иза екипе Кукеши. Имају потенцијал да у наступајућој сезони након 16 година „поста“ поново освоје прво место. Преговори су у току, председник клуба разговара са нашим менаџером господином Паскалом у Солуну и очекујемо да готово сутра потпишемо уговор – наводи Јовановић.

bottom of page