top of page

БАРАЖ ЗА УЛАЗАК У ЗОНУ ЈУГ: „ТЕРНОЦИ“ ОСТАО БЕЗ ЗОНЕ

ФК ПОЛЕТ 1980 ЛАПЉЕ СЕЛО БОЉИ НА ПЕНАЛИМА

ФК ТЕРНОЦИ – ФК ПОЛЕТ 1980 ЛАПЉЕ СЕЛО 3:5 (2:2, 0:1)

Стрелци: 0:1 – Н. Ђорђевић у 17, 0:2 – Јовановић у 48, 1:2 – И.Ибрахими у 81, 2:2 – Барјами у 90. минуту.

Стрелци из пенала: Елмази, Н. Ибрахими, Барјами (Терноци), Јовановић, Данић, Б. Ђорђевић, Лазић и Драговић (Полет).

фото: фб фк терноци

Ниш. Стадион Цар Константина на Бубњу. Судија: Милош Милановић (Ћуприја), Жути картони: Асани и Ђељадини (Терноци), Данић, Миладиновић и Н. Ђорђевић (Полет), Црвени картон: Миладиновић (Полет).

Терноци: Мустафи, Рамзи (Јахија), Асани, Ељмази, ђељадини, Фазлии (Шаћири), Бајрами, Алију (А. Ибрахими), Ф. Ибрахими, А. Јанузи, Н: Ибрахими.

Полет: Ристић, Јовић, Ничић, Драговић, Миладиновић, Стевић (Лазић), Н. Ђорђевић (Станојевић), Јовановић, Б. Ђорђевић, Аксић (М. Живић), Данић.

Фудбалери Терноција из Великог Трновца, прваци Пчињске фудбалске лиге, нису успели да се пласирају у зону Југ јер су изгубили у баражу од екипе Полета 1980 из Лапљег села код Приштине, резултатом 5:3 на једанаестерце, након што се утакмица у регуларном току завршила нерешеним резултатом 2:2.

Утакмица је била изузетно узбудљива, са пуно шанси. Победила је храбрија и срећнија екипа. Фудбалери из Лапљег села били су успешнији са беле тачке и постигли свих пет голова, а Шаћири је за Терноци промашио, четврти по реду, пенал.

bottom of page