top of page

ПЧИЊСКА ЛИГА: СЛАВЉЕ У ТРНОВЦУ, ПРВАК ЈЕ ПОЗНАТ

ФК ПАВЛОВАЦ – ФК ТЕРНОЦИ 1:6

Фудбалери Трновца оправдали су улогу фаворита против екипе Павловца у гостима и у последњем колу Пчињске лиге славили убедљивим резултатом 6:1, који им је донео прво место и играње у баражу за пласаман у Зону Југ.

фото:фб фк терноци

Ивица Младеновић, генерални секретар ФС ПО:

- У првом делу утакмице, фудбалери Павловца успели су донекле да парирају физички спремнијим и технички поткованијим играчима гостујуће екипе, успевајући да до одласка на одмор одрже резултатски минус од само два поготка.

У другом полувремену, гости нису желели да се коцкају и да уводе утакмицу у ризичан ток већ су свом снагом кренули ка голу противника и напунили мрежу Павловчана. Све што је домаћин успео да уради је да постигне почасни погодак за коначних 1:6.

Овом победом екипа Трновца је и званично постала првак ПФЛ за сезону 2016 – 2017. године. Вицешампион лиге је екипа Алакинца која је завршила такмичење са истим бројем бодова 72, али захваљујући бољем међусобном скору Трновчани су први на табели.

Екипу Трновца очекује одигравање утакмице баража за улазак на зонски степен са прваком Косовског Поморавља, који у овом тренутку још увек није познат – наводи Младеновић за сајт СПОРТУПО.


bottom of page