top of page

ДЕБАКЛ У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ

ОМЛАДИНСКА ЛИГА ФС РИС - 16. КОЛО

МОРАВАЦ ОРИОН - ДИНАМО 4:0

Стрелци: 1:0 Лазар Марковић у 49., 2:0 Милош Милошевић у 67., 3:0 Милош Милошевић у 84., 4:0 Милош Митић у 87. минуту - Спортски центар ОРИОН, гледалаца: 100, судија: Јелена Цветковић (Лесковац), жути картон: Л. Марковић (Моравац ОРИОН).

МОРАВАЦ ОРИОН: Ђ. Јовановић, Милош Ђенић, Милутиновић, Јовановић, Милан Ђенић, Миљковић (Младеновић), Живановић (Митић), Цекић, Цакић (Станисављевић), Л. Марковић (Милошевић), Николић (Ф. Марковић).

ДИНАМО: Атанасковић, Митић, Крстић, Стајић, Миленковић, Јефтић (Стојановић), Арсеновић (С. Ђорђевић), Спасић, Христић, Ј. Ђорђевић (Богдановић), Јовановић (Јовић).


Интересантна је изјава председника Моравца Ориона Јовице Станковића дата медијима, коју преноси портал „Спортска страна југа“ из Лесковца:

- Разочарани смо оним што се дешава у Омладинској лиги ФС РИС. Шта друго да кажемо када чујемо од деце да играју за неког трећег, за Трајал. Пустили су Трајал у Врању, то замаскирали тако што су суспендовали тројицу најбољих играча и Крушевљани су лако освојили бодове. То значи да немамо сви исте услове за такмичење. Мислили смо да у Динаму имамо пријатеља. Увек смо им излазили у сусрет, давали играче, играли пријатељске утакмице. Знамо ко води Динамо, знамо његову фудбалску историју и у земљи и у иностранству. Такви пријатељи нам не требају. А за фудбал би било боље да су тако играли и против Трајала. Не знам одакле толика мотивација баш када дођу у село Мрштане - изјавио је после утакмице председник Моравца ОРИОН Јован Станковић.

bottom of page