top of page

БОД ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО

ФУТСАЛ – ДРУГА ЛИГА ИСТОК –13. КОЛО

КМФ БАЊИЦА Бела Паланка – КМФ ВРАЊЕ 1:1 (1:0)

Футсалери Врања освојили су велики бод против екипе Бањице играјући у Белој Паланци, нерешено 1:1. Стрелац за Врањанце био је Игор Стојановић Жике у 26. минуту.

Према речима тренера Горана Јовића Белог, његова екипа може да жали за пропуштеним шансама и пропуштеном приликом да освоји три бода у борби за треће место које води у Јединствену другу футсал лигу.

- Промашивали смо зицере, посебно када смо изједначили. Осетио се пад концентрације наших играча који су били под утиском катастрофалног суђења из прошлог кола у Зајечару. Ушли су меч оптерећени тиме. Морамо да нагласимо да су судије овога пута биле на висини задатка, а да је домаћин играо изузетно фер и коректно на чему им честитамо и желимо све најбоље у наставку првенства – каже за СПОРТУПО Јовић.

У наредном колу, дерби у Врању, овога пута долази одлична екипа Бора која се такође бори за врх табеле.


Резултати 13. кола: Бањица – Врање 1:1, Пут-инжењеринг - Тимок 10:3, Економист - Ниш 92 8:4, Пирот - БСК 5:2, Бор - Винтер спорт 4:4.

Табела: Пирот 34, Пут-инжењеринг 24, БСК 22, Врање 21, Винтер спорт 19, Бор 18, Бањица 17, Економист 16, Ниш 92 9, Тимок (-1) 2.


Парови 14. кола: Врање - Бор, Винтер спорт - Пирот, БСК - Економист, Тимок - Бањица, Ниш 92 - Пут-инжењеринг.

bottom of page