top of page

ПОРАЗ У РЕЖИЈИ СУДИЈЕ МАРКОВИЋА

ФУДБАЛ: ЗОНА ЈУГ – 18. КОЛО ГФК ДУБОЧИЦА - ВРАЊСКА БАЊА 2:1 (1:1)

Фото: Душан Ђорђевић

Фудбалери Врањске Бање изгубили су од екипе ГФК Дубочица у Лесковцу, резултатом 2:1, а за то је, према казивању руководства тима, кривац судија Марковић из Ниша. Наиме, он је олако досудио једанаестерац за домаћина, а фудбалерима Бање поништио регуларан гол. - Овакво суђење нас редовно чека на страни. Имамо утисак да се нашој екипи судије свете из нама непознатог разлога. Мораћемо да сазовемо УО, да се обратимо руководству ФС ПО и ФС РИС да ову талентовану децу узму у заштиту. Хоћемо конкретан одговор на питање: Да ли намеравају ад екипу Врањске Бање лошим суђењем избаце из лиге? – истичу у саопштењу челни људи ФК Врањска Бања упућеног Врањској плус ТВ. Екипа Бање повела је у 18. минуту након продора Демића и одличног центаршута на који је неспретно реаговао домаћи играч Илић и постигао аутогол. Домаћи фудбалери су изједначили у 32. минуту након грешке голман Димчића. До победе су стигли након сумњивог једанаестерца који је по оцени судије Марковића скривио Ристић. Сигуран извођач био је капитен Ђокић.

Градски стадион у Лесковцу, Гледалаца:100. Судија: Марко Марковић (Ниш). Стрелци: Марјановић у 32. и Ђокић у 75. минуту (из једанаестерца), за ГФК Дубочица, а Н. Илић у 18. минуту (аутогол) за Врањску Бању.


ГФК ДУБОЧИЦА: Ђукић, Д. Илић (Благојевић), Марјановић, Н. Илић, Филиповић, Стаменковић, Марковић, Тошић, Коцић (Величковић), Ђокић, Костић Милутиновић.

ВРАЊСКА БАЊА: Динчић, Јовић, Јанковић, Ристић (Спасић), Ташић, Миленковић, Митић, Стојиљковић, Савић, Стојковић, Демић.

bottom of page